Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Sokol Gjoka, ambasador në Federatën Ruse, rezident, në Republikën e Bjellorusisë, Republikën e Kazakistanit dhe në Republikën e Uzbekistanit, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Sokol Gjoka, ambasador në Federatën Ruse, rezident, në Republikën e Bjellorusisë, Republikën e Kazakistanit dhe në Republikën e Uzbekistanit, jorezident