Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Nuri Domi, ambasador në Republikën Arabe të Egjiptit, rezident, si dhe në Republikën Arabe të Sirisë, Mbretërinë Hashemite të Jordanisë, Xhamaharinë e Madhe Arabe Popullore Socialiste të Libisë, Shtetin e Palestinës, Republikën Libaneze dhe Republikën e Sudanit, jorezident

Presidenti Nishani dekreton lirimin nga detyra të z. Nuri Domi, ambasador në Republikën Arabe të Egjiptit, rezident, si dhe në Republikën Arabe të Sirisë, Mbretërinë Hashemite të Jordanisë, Xhamaharinë e Madhe Arabe Popullore Socialiste të Libisë, Shtetin e Palestinës, Republikën Libaneze dhe Republikën e Sudanit, jorezident