Presidenti Nishani dekreton emërimin e zotit Florjon Mima, ministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës

Presidenti Nishani dekreton emërimin e zotit Florjon Mima, ministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës