Presidenti Nishani dekreton emërimin e zonjës Milena Harito, Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike

Presidenti Nishani dekreton emërimin e zonjës Milena Harito, Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike