Presidenti Nishani dekreton emërimin e zonjës Eglantina Gjermeni, Ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Presidenti Nishani dekreton emërimin e zonjës Eglantina Gjermeni, Ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit