Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Ilir Abdiu, ambasador në Mbretërinë e Suedisë, rezident, dhe në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës, Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident

Presidenti Nishani dekreton emërimin e z. Ilir Abdiu, ambasador në Mbretërinë e Suedisë, rezident, dhe në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës, Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident