Presidenti Meta zhvillon takim me drejtuesit e tre forumeve rinore FRESSH, FRPD dhe LRI në kuadër të “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”

Presidenti Meta zhvillon takim me drejtuesit e tre forumeve rinore FRESSH, FRPD dhe LRI në kuadër të “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”
Presidenti Meta zhvillon takim me drejtuesit e tre forumeve rinore FRESSH, FRPD dhe LRI në kuadër të “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”