Presidenti Meta zhvillon një takim pune me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj. Ogerta Manastirliu

Presidenti Meta zhvillon një takim pune me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj. Ogerta Manastirliu
Presidenti Meta zhvillon një takim pune me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, znj. Ogerta Manastirliu