Presidenti Meta vlerëson me rastin e 92-vjetorit të lindjes portierin legjendë të “Partizanit” dhe Ekipit Kombëtar, Sulejman Maliqati me Dekoratën “Nderi i Kombit”

Presidenti Meta vlerëson me rastin e 92-vjetorit të lindjes portierin legjendë të “Partizanit” dhe Ekipit Kombëtar, Sulejman Maliqati me Dekoratën “Nderi i Kombit”

Sorry, this entry is only available in Albanian.