Presidenti Meta vlerëson ish-futbollistët e shquar shqiptarë të Ekipit Kombëtar: Dinella dhe Gjinali

Presidenti Meta vlerëson ish-futbollistët e shquar shqiptarë të Ekipit Kombëtar: Dinella dhe Gjinali

Sorry, this entry is only available in Albanian.