Presidenti Meta vlerëson fituesit e Olimpiadës Mbarëkombëtare të Matematikës dhe nderon personalitete të sportit në Berat

Presidenti Meta vlerëson fituesit e Olimpiadës Mbarëkombëtare të Matematikës dhe nderon personalitete të sportit në Berat

Sorry, this entry is only available in Albanian.