Presidenti Meta pritet me nderimet shtetërore nga Kapitenët Regjentë Palmieri dhe Ciacci, gjatë vizitës së tij në San Marino

Presidenti Meta pritet me nderimet shtetërore nga Kapitenët Regjentë Palmieri dhe Ciacci, gjatë vizitës së tij në San Marino

Sorry, this entry is only available in Albanian.