Presidenti Meta pret në takim Ministrin Federal për Europën, Integrimin dhe Punët e Jashtme të Republikës së Austrisë, z. Alexander Schallenberg

Presidenti Meta pret në takim Ministrin Federal për Europën, Integrimin dhe Punët e Jashtme të Republikës së Austrisë, z. Alexander Schallenberg

Sorry, this entry is only available in Albanian.