Presidenti Meta pret në një takim Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës, z. Fatmir Matoshi

Presidenti Meta pret në një takim Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës, z. Fatmir Matoshi

Sorry, this entry is only available in Albanian.