Presidenti Meta në Katedralen Katolike të Shën Palit, gjatë seancës për dhurimin e gjakut: Reflektim, bashkëpunim, dhe solidaritet mbarëkombëtar që çdo ditë të përmirësohet mekanizmi parandalues, reagues dhe izolues!

Presidenti Meta në Katedralen Katolike të Shën Palit, gjatë seancës për dhurimin e gjakut: Reflektim, bashkëpunim, dhe solidaritet mbarëkombëtar që çdo ditë të përmirësohet mekanizmi parandalues, reagues dhe izolues!

Sorry, this entry is only available in Albanian.