Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe: Sporti ndryshon jo vetëm jetën e individit, por një shoqëri të tërë, duke e bërë atë më të bashkuar, më optimiste e më krenare për vlerat dhe aftësitë e saj

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe: Sporti ndryshon jo vetëm jetën e individit, por një shoqëri të tërë, duke e bërë atë më të bashkuar, më optimiste e më krenare për vlerat dhe aftësitë e saj

Sorry, this entry is only available in Albanian.