Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe
Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe