Presidenti Meta në ceremoninë përkujtimore dhe festimet e 77-vjetorit të Konferencës historike të Pezës

Presidenti Meta në ceremoninë përkujtimore dhe festimet e 77-vjetorit të Konferencës historike të Pezës
Presidenti Meta në ceremoninë përkujtimore dhe festimet e 77-vjetorit të Konferencës historike të Pezës
Presidenti Meta në ceremoninë përkujtimore dhe festimet e 77-vjetorit të Konferencës historike të Pezës
Presidenti Meta në ceremoninë përkujtimore dhe festimet e 77-vjetorit të Konferencës historike të Pezës