Presidenti Meta dekreton shpalljen dhe dhënien e pëlqimit për hyrjen në fuqi menjëherë të ligjit nr. 63/2018

Presidenti Meta dekreton shpalljen dhe dhënien e pëlqimit për hyrjen në fuqi menjëherë të ligjit nr. 63/2018

Sorry, this entry is only available in Albanian.