Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Qirjako Kureta, ambasador në Republikën e Bullgarisë, rezident, si dhe në Republikën e Moldavisë, jorezident

Presidenti Meta dekreton lirimin nga detyra të z. Qirjako Kureta, ambasador në Republikën e Bullgarisë, rezident, si dhe në Republikën e Moldavisë, jorezident

Sorry, this entry is only available in Albanian.