Presidenti Meta dekreton lirime dhe emërime në detyrë të ambasadorëve të Republikës së Shqipërisë

Presidenti Meta dekreton lirime dhe emërime në detyrë të ambasadorëve të Republikës së Shqipërisë

Sorry, this entry is only available in Albanian.