Presidenti Meta dekreton emërimin e zotit Arben Ahmetaj, Ministër i Financave dhe Ekonomisë

Presidenti Meta dekreton emërimin e zotit Arben Ahmetaj, Ministër i Financave dhe Ekonomisë