Presidenti Meta dekreton emërimin e zotit Damian Gjiknuri, Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë

Presidenti Meta dekreton emërimin e zotit Damian Gjiknuri, Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë