Presidenti Meta dekreton emërimin e zonjës Lindita Nikolla, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Presidenti Meta dekreton emërimin e zonjës Lindita Nikolla, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë