Presidenti Meta dekreton emërimin e znj. Donika Hoxha, ambasadore në Republikën e Bullgarisë, rezidente, si dhe në Republikën e Moldavisë, jorezidente

Presidenti Meta dekreton emërimin e znj. Donika Hoxha, ambasadore në Republikën e Bullgarisë, rezidente, si dhe në Republikën e Moldavisë, jorezidente

Sorry, this entry is only available in Albanian.