Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon simbolin e valles shqiptare, “Nderin e Kombit”, Besim Zekthi

Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon simbolin e valles shqiptare, “Nderin e Kombit”, Besim Zekthi
Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon simbolin e valles shqiptare, “Nderin e Kombit”, Besim Zekthi
Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon simbolin e valles shqiptare, “Nderin e Kombit”, Besim Zekthi