Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit

Fjala e Presidentit Meta në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder të Adem Demaçit

Sorry, this entry is only available in Albanian.