Fjala e Presidentit Meta gjatë takimit me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë Korçë

Fjala e Presidentit Meta gjatë takimit me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë Korçë

Sorry, this entry is only available in Albanian.