Fjala e Presidentit Meta gjatë ceremonisë së dekorimit të futbollistit dhe trajnerit të shquar, Sulejman Demollari

Fjala e Presidentit Meta gjatë ceremonisë së dekorimit të futbollistit dhe trajnerit të shquar, Sulejman Demollari

Sorry, this entry is only available in Albanian.