Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve me Forcë-Presidenti Meta dekoron vëllezërit Bujar, Ylber, Halit, Seit Petrela dhe Shqipjon Topullin (pas vdekjes).

Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve me Forcë-Presidenti Meta dekoron vëllezërit Bujar, Ylber, Halit, Seit Petrela dhe Shqipjon Topullin (pas vdekjes).
Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve me Forcë-Presidenti Meta dekoron vëllezërit Bujar, Ylber, Halit, Seit Petrela dhe Shqipjon Topullin (pas vdekjes).