Photo Gallery

Uashington-Presidenti Meta pritet në Senatin Amerikan nga Kryetari i Komisionit për Sigurinë Kombëtare dhe i Nën-Komisionit për Europën, z. Ron Johnson
Uashington-Presidenti Meta pritet në Senatin Amerikan nga Kryetari i Komisionit për Sigurinë Kombëtare dhe i Nën-Komisionit për Europën, z. Ron Johnson