Photo Gallery

Presidenti Meta dekoron artisten shumëdimensionale dhe mbrojtësen e të drejtave të njeriut, Hueyda El Saied (pas vdekjes) me Titullin “Mjeshtër i Madh”
Presidenti Meta dekoron artisten shumëdimensionale dhe mbrojtësen e të drejtave të njeriut, Hueyda El Saied (pas vdekjes) me Titullin “Mjeshtër i Madh”
Presidenti Meta dekoron artisten shumëdimensionale dhe mbrojtësen e të drejtave të njeriut, Hueyda El Saied (pas vdekjes) me Titullin “Mjeshtër i Madh”
Presidenti Meta dekoron artisten shumëdimensionale dhe mbrojtësen e të drejtave të njeriut, Hueyda El Saied (pas vdekjes) me Titullin “Mjeshtër i Madh”