1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë

1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë
1 Qershori- Presidenti Meta pret vogëlushë dhe vogëlushe me rezultate të shkëlqyera nga shkolla të ndryshme të Shqipërisë