Mesazhe

Presidenti i Republikës SH.T.Z Ilir Meta vlerësoi historianin, studiuesin, shkrimtarin dhe përkthyesin e shquar Aurel Plasari me Dekoratën e lartë “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”: “Me mirënjohje studiuesit dhe shkrimtarit, kontribuuesit të palodhur të kërkimit shkencor, që ka ndriçuar vlerat kombëtare me ndikim te veçantë në shoqërinë...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta me rastin e festës së Fitër Bajramit vizitoi sot selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë nga ku përcolli urimet më të mira dhe të përzemërta për të gjithë besimtarët myslimanë, si dhe mbarë popullin shqiptar. Presidenti Meta pasi u takua...

I nderuar Zoti President, Shkëlqesia Juaj, Emmanuel Macron, Rizgjedhja Juaj si President i Francës, më jep kënaqësinë e veçantë që, në emër të popullit shqiptar dhe në emrin tim personal, t’Ju përcjell urimet më të përzemërta e të sinqerta për përmbushjen me sukses të misionit Tuaj...