Lajme

Presidenti Meta në "Ditën Ndërkombëtare për t’i Dhënë Fund Pandëshkueshmërisë së Dhunës ndaj Gazetarëve”: Kur deformohet e cenohet liria dhe të drejtat e gazetarëve, është cenuar vetë themeli i sistemit tonë demokratik! Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare për t’i Dhënë...

Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton të gjithë të interesuarit se, pas përfundimin të afatit të aplikimit, rezulton se kanë shprehur interesin për t'u përzgjedhur si kandidat për pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, shtetasit e mëposhtëm:   Nr. Emër   Mbiemër Arsimi i Lartë Universitar...

Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta priti sot Ministrin e Transportit dhe Infrastrukturës Dixhitale të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Andreas Scheuer. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera dhe bashkëpunimin në të gjitha fushat mes Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë. “Shqipëria ka qënë dhe...

Garmish, Gjermani Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vizitoi Qendrën Europiane “Xhorxh Marshall” në Garmish të Gjermanisë, si i Ftuar Nderi për të folur mbi çështjet e sigurisë dhe integrimin euro-atlantik të Ballkanit. Gjatë fjalës së Tij, Presidenti Meta vlerësoi Qendrën “Xhorxh Marshall”, simbol të...