Lajme

Presidenti Meta përuron Konviktin e Shkollës së Mesme “Ramiz Aranitasi” në Çorovodë: Arsimimi më cilësor i fëmijëve është vendimtar për të ardhmen. Çorovodë Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vizitoi sot Çorovodën dhe përuroi rikonstruksionin e konviktit të Shkollës së Mesme “Ramiz Aranitasi”, me kapacitet...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” Gjimnazin “Petro Nini Luarasi”, me rastin e 60-vjetorit të krijimit. Gjatë një ceremonie të veçantë të zhvilluar sot paradite, Kreu i Shtetit i dorëzoi drejtoreshës së kësaj shkolle të mesme kryeqytetase, zonjës...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim senatorin italian dhe përfaqësuesin e Partisë “Lega”, z. Manuel Vescovi, i cili është edhe anëtar i Grupit të Miqësisë Itali-Shqipëri në Senatin Italian. Kreu i Shtetit vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Italisë, si...

D E K R E T PËR KTHIMIN E LIGJIT NR. 20/2019 “PËR DISA NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 12/2018, “PËR VLERËSIMIN KALIMTAR DHE PERIODIK TË PUNONJËSVE TË POLICISË SË SHTETIT, GARDËS SË REPUBLIKËS DHE SHËRBIMIT PËR ÇËSHTJET E BRENDSHME DHE ANKESAT NË MINISTRINË E BRENDSHME”. Në mbështetje të neneve...

Me shqetësim të thellë përcolla sot konkluzionet e organizatës botërore të gazetarëve “Reporterët pa Kufij”, për regresin e Shqipërisë në raport me lirinë e medias. Zbritja me 7 vende në Indeksin Botëror të Lirisë së Medias dhe paralajmërimi serioz i këtij raporti se “rruga e Shqipërisë...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i uroi sot ditëlindjen e 100-të “Heroit të Popullit”, veteranit të Luftës Nacional-Çlirimtare dhe të përndjekurit politik gjatë diktaturës komuniste, Gjeneral Rrahman Parllakut, nëpërmjet një ceremonie të veçantë të zhvilluar në Sallën “Skënderbeu” të institucionit të kreut të shtetit...