Lajme

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi pas reagimit aspak serioz të Kryeministrit lidhur me çështjen e projektit të “Unazës së Re” sqaron se: Në procedurën e tenderimit: Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi i Pallatit me Shigjeta – Rrethrrotullimi i sheshit “Shqiponja” – Loti 1. Vlera e...

Presidenti i Republikës e ka ndjekur me vëmendje dhe shumë shqetësim situatën konfliktuale të krijuar midis banorëve dhe autoriteteve publike përgjegjëse, për shkak të realizimit të projektit të zgjerimit të segmentit rrugor “Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi i Pallatit me Shigjeta - Rrethrrotullimi i sheshit...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot në Bashkinë e Kuçovës në kuadër të nismës së ndërmarrë bashkë me “Aleancën për Dhurimin e Gjakut”. Pasi u takua me Kryetarin e Bashkisë, z.Selfo Kapllani dhe përfaqësues të tjerë vendorë, Presidenti Meta shprehu kënaqësinë për...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bahrenit, Dr. Ebrahim Yusuf Al-Abdullah. Presidenti Meta vlerësoi rëndësinë e marrëdhënieve miqësore e të bashkëpunimit midis dy vendeve dhe nënvizoi nevojën e konkretizimit dhe intensifikimit të tyre. Duke u ndalur tek...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, priti sot në një takim të veçantë, Kryetarin e Komisionit parlamentar të Malit të Zi për Politikën e Jashtme, zotin Andrija Nikolić. Presidenti Meta shprehu kënaqësinë për takimin, që realizohet vetëm pak ditë pas vizitës së tij zyrtare në Malin...

Presidenti Meta në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës: Genocide dhe veprime të tilla çnjerëzore ndaj kujdo që i përket një feje, etnie apo kombësie të ndryshme, nuk mund të ndodhin dhe mbi të gjitha, nuk duhen lejuar të ndodhin kurrsesi në botën ku jetojmë të gjithë...

Nishicë, Skrapar Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vizitoi sot Skraparin, ku mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të organizuar në Nishicë me rastin e 75-vjetorit të betejës historike të “Tendës së Qypit”. Kreu i Shtetit pasi u takua me autoritetet vendore, dhjetëra banorë e veteranë, me të...