Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim një delegacion të Parlamentit të Çekisë, të kryesuar nga z. Jaroslav Faltýnek, Kryetar i Komisionit të Bujqësisë. Presidenti Meta vlerësoi se marrëdhëniet mes Shqipërisë e Çekisë janë shumë të mira dhe theksoi se bashkëpunimi mes dy...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot gjatë një ceremonie solemne, ku ishin të pranishëm familjarë, kolegë dhe anëtarë të Shoqatës Kombëtare “Skënderbegasi”, rekordmenin e atletikës shqiptare, Sadik Demirajn (pas vdekjes) me Titullin “Mjeshtër i Madh”: “Për kontributin e njohur shumëvjeçar si...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi në një ceremoni solemne ku ishin të pranishëm klerikë të Kishës katolike, ambasadorë, akademikë dhe personalitete të mjekësisë, artit e kulturës, Motrën Odette Marquet me Dekoratën “Nënë Tereza”: “Në shenjë vlerësimi për mbështetjen humanitare dhënë për...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”, në një ceremoni solemne të zhvilluar në Pallatin e Brigadave, Princin e Monakos, Albert II “Për kontributin e çmuar në inkurajimin dhe intensifikimin e marrëdhënieve miqësore dhe të bashkëpunimit midis Republikës...