Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, në kuadrin e Javës Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë, zgjodhi sot të vizitonte Fakultetin e Gjeologji Minierave të Universitetit Politeknik të Tiranës, për të zhvilluar një bashkëbisedim me pedagogë e studentë të këtij Fakultetit, me fokus promovimin e burimeve...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vizitoi Qendrën Sinodike të Katedrales Ortodokse “Ringjallja e Krishtit” ku u prit nga Fortlumturia e Tij, Kryepeshkop Anastasi.                               Presidenti Meta i përcolli personalisht Fortlumturisë Tij, Kryepiskopit Anastas urimet e përzemërta dhe më të mira për gjithë besimtarët e...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti paraqitjen e “Aleancës Kombëtare të Studentëve Senatorë”, një veprimtari e zhvilluar në Hotel Tirana International, në të cilën ishin të pranishëm gjithashtu përfaqësues të universiteteve publike, deputetë, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit,...