Aleanca dhurimit te gjakut

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në një seancë të dhurimit të gjakut nga studentë të Strugës dhe të rinj nga forumet rinore të partive politike, të organizuar në Tiranë, në klinikën “KEIT”, nga Kryqi i Kuq Shqiptar në...

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me përfaqësuesit e komunitetit egjiptian, Kryqin e Kuq Shqiptar si dhe stafin mjekësor të Bankës së Gjakut në QSUT iu bashkuan “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”, nismë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, duke marrë...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot në selinë e Fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, ku së bashku me të rinj e të reja asistoi në seancën e dhurimit të gjakut në kuadër të nismës së ndërmarrë nga “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Arbër Hajdari, drejtuesi i...