Aleanca dhurimit te gjakut

Në zyrat e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T Z. Ilir Meta u mbajt sot seanca e radhës së dhurimit të gjakut, në kuadër të nismës së ndërmarrë nga Kreu i Shtetit "Aleanca për Dhurimin e Gjakut". Presidenti...

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u zhvillua sot në selinë e Vëllazërisë Ungjillore Shqiptare, seanca e radhës e dhurimit vullnetar të gjakut, e organizuar në kuadër të nismës së ndërmarrë nga Kreu i Shtetit, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Presidenti...

Në Ditën Botërore të Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut dhe në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, anëtarë të Kabinetit dhe zyrtarë të administratës së Institucionit të Presidentit të Republikës, si edhe dhjetëra qytetarë, u solidarizuan sot me kauzën humane dhe dhuruan gjak në...

Në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta ishte sot i pranishëm, në Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut në Laprakë, për të ndjekur nga afër seancën e radhës të dhurimit vullnetar të gjakut të...

Sarandë Në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte i pranishëm në seancën e radhës së dhurimit vullnetar të gjakut, që u mbajt pranë Qendrës së Kujdesit për Moshën e Tretë në Sarandë. Së bashku...

Vlorë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në seancën e radhës së dhurimit vullnetar të gjakut, që u mbajt në qytetin e Vlorës, në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”. Së bashku me qytetarë dhe të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në seancën e radhës të dhurimit vullnetar të gjakut, të organizuar nga Myftinia e Korçës, në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Kreu i Shtetit i shprehu veçanërisht mirënjohjen Myftiut...

Durrës Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë sot në seancën e radhës të dhurimit vullnetar të gjakut të organizuar nga Myftinia e Durrësit, në kuadër të nismës së ndërmarrë prej Tij, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Kreu i Shtetit shprehu falenderime dhe mirënjohje për të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte i pranishëm në seancën e dhurimit vullnetar të gjakut, të organizuar nga një grup shtetasish të huaj, rezidentë në Shqipëri, në ambientet e Qendrës Kombëtare të Tranfuzionit të Gjakut në Laprakë, në kuadër të nismës së ndërmarrë prej...