Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë
  • Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë
  • Presidenti Meta viziton Fakultetin e Gjeologji Minierave në Javën Botërore të Inovacionit dhe Krijimtarisë