Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević
  • Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević