Presidenti Meta përshëndet 95-Vjetorin e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe dekoron revistën “Zani i Naltë” | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta përshëndet 95-Vjetorin e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe dekoron revistën “Zani i Naltë”
  • Presidenti Meta përshëndet 95-Vjetorin e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe dekoron revistën “Zani i Naltë”
  • Presidenti Meta përshëndet 95-Vjetorin e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe dekoron revistën “Zani i Naltë”