Presidenti Meta nderon veprën vetëmohuese dhe shembullin frymëzues të qytetarit altruist fierak, Agur Vrenozi | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë