05/03/2018-Presidenti Meta dekoron zonjën Liri Beqja me Titullin “Mjeshtër i Madh”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 28/02/2018, nr. dekreti 10733 zonjës Liri Beqja Titullin “Mjeshtër i Madh” me motivacionin: “Për kontributin e njohur shumëvjeçar si sportiste e ekipit të qitjes, duke thyer rekordet kombëtare dhe arritur rezultate të larta në arenën ndërkombëtare, si një shembull i mirë frymëzimi, për të rinjtë e të rejat e këtij sporti me traditë në vendin tonë”.