05/03/2018-Presidenti Meta dekoron zonjën Marjeta Zaçe me Titullin “Mjeshtër i Madh”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 28/02/2018, nr. dekreti 10732 zonjës Marjeta Zaçe Titullin “Mjeshtër i Madh” me motivacionin: “Për kontributin e njohur shumëvjeçar si atlete kampione në kërcimin së larti; për rolin e saj si pedagoge e drejtuese e lartë e sportit shqiptar, si dhe përkushtimin e saj në përgatitjen dinjitoze të drejtuesve të sportit” .