Presidenti Meta në veprimtarinë kushtuar grave dhe vajzave nga zonat rurale-Gjinar i Elbasanit | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë