Presidenti Meta përshëndet koncertin e bamirësisë “Ende ka jetë”, të organizuar nga shoqata “Të ndryshëm dhe të barabartë” | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Meta përshëndet koncertin e bamirësisë “Ende ka jetë”, të organizuar nga shoqata “Të ndryshëm dhe të barabartë”
  • Presidenti Meta përshëndet koncertin e bamirësisë “Ende ka jetë”, të organizuar nga shoqata “Të ndryshëm dhe të barabartë”
  • Presidenti Meta përshëndet koncertin e bamirësisë “Ende ka jetë”, të organizuar nga shoqata “Të ndryshëm dhe të barabartë”