Presidenti Meta pret Kryetarin e Komunës Skënderaj, Bekim Jashari dhe Kryetarin e Komunës Drenas të Kosovës, Ramiz Lladrovci | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë